QUÈ FEM

L’arxiu neix,  l’any 1990, de la necessitat d’il·lustrar els cursos de plantes medicinals que l’autor ja impartia aleshores.

Portem, per tant, més de 15 anys, primer fotografiant sistemàticament les plantes que tenen alguna utilitat, i després, interessats ja pel mon de la botànica, fotografiant totes les espècies noves que podiem catalogar.
A la vegada també hem donat forma a una col·lecció de plantes vives: el Jardí de La Miliana, vegeu: http://www.massisdelport.org/miliana Aquest jardí compta a l'actualitat amb més de 300 espècies, i té dos objectius, per un costat servir d’eina didàctica per als cursos que impartim i pel l’altre, tenir material viu per fer el seguiment fotogràfic de moltes espècies.
Últimament l’arxiu ha augmentat considerablement el seu volum per la recerca feta al Massís del Port, buscant imatges per la publicació d’una obra sobre la vegetació d’aquesta zona protegida.PLANTES DEL PORT (Obra en 3 volums) s'ha acabat aquest 2010, per a més informació:http://www.massisdelport.org

Una bona part de les imatges s’han fet en diapositiva, que últimament hem passat a format digital en arxius TIFF de 3000x2000 píxels. La resta ja s’ha realitzar amb tecnologia digital, en arxius RAW també de 3000x2000 píxels.

 

 

Tenim l'objectiu de comercialitzar aquestes imatges tant en el mon editorial com en el digital. Si esteu interessats poseu-vos en contacte amb nosaltres.

 

PER CONTACTAR:E-MAIL@